NICOLE
Ik stel me graag even aan je voor….

Ik heet Nicole Jansen,geboren in 1969 in Nijmegen .  Ik ben opgegroeid in een groot gezin met 4 zussen en 1 broer in het noorden van limburg en nu zelf moeder van twee prachtige kinderen.
Na het afronden van het VWO en een propedeuse rechtenstudie, ben ik gaan werken als verkoopster van auto's . In deze snelle commerciele mannenwereld vond ik genoeg uitdaging want ik kon mijn invoelingsvermogen optimaal benutten. Alle gesprekken met zoveel verschillende mensen waren mijn werkelijke passie. Vanwege het prille moederschap verruilde ik na 10 jaar het verkoopvak voor administratief werk vanuit huis. Ook startte ik daarnaast een eigen bedrijf om een produkt in nederland te distribueren. Maar de uitdaging die ik voorheen in mijn werk vond ontbrak. Ik miste oprechte interactie en mijn zoektocht naar wat ik echt wilde doen ,mijn roeping, was begonnen. Mijn spirituele interesse zette mijn bewustwordingsproces in volle gang . Ik merkte  dat steeds vaker mensen bij me kwamen om even bij te tanken.. voor advies wat betreft  hun persoonlijke kwesties of voor een oppepper in energie. Intuitief, zonder na te denken gaf ik ze een handreiking. Ook werd ik me bewust van de krachtige energie die uit mijn handen naar anderen stroomt. Na elke handoplegging  voelde ik me blij en gelukkig. Het werd me duidelijk..
Ik wilde een andere weg inslaan en dat heb ik met het opzetten van mijn praktijkwerkzaamheden  dus nu gedaan. Van mijn hobby en passie heb ik mijn werk gemaakt….geweldig! Een doorgeefluik zijn van kennis , kracht en energie ,veel interactie en invoelend werken met mensen vanuit mijn hart !