NICOLE
Een consult bij mij is energetisch werk en bestaat uit drie delen, een handoplegging, een gesprek en een product.

   Handoplegging - Ik ben een doorgeefluik. Met handoplegging geef ik zuivere energie door die jouw eigen energieŽn aanvult als nodig en tegelijkertijd jouw zelfgenezend vermogen weer op gang helpt. Zo kun je weer terug in je eigen kracht komen te staan. Fysieke blokkades kunnen in beweging komen. Ook worden emotionele en mentale blokkades aangeraakt.

   Gesprek - Tijdens het gesprek bied ik ruimte in het zijn van een luisterend oor waar het je persoonlijke pijnpunten of frustraties betreft. Indien nodig kan ik met mijn invoelend, ziend of wetend vermogen je een handreiking bieden in woorden. Zaken kunnen weer helder worden door een andere kijk (perceptie) op je eigen probleem. Dit geeft mogelijkheden om het probleem aan te pakken en met frisse moed door het leven te gaan.

   P.E.P - Problemen los je niet op in ťťn dag, het is een procesl.
Dit kost energie, denk aan bv. het loslaten van angst of opgekropte boosheid.  Als ondersteuning van dit proces kan ik een Persoonlijk Energetisch Product (P.E.P.) maken. Het samenstellen van een P.E.P.  is maatwerk. Uit meer dan 250 verschillende  intenties kiezen we de juiste energetische ingrediŽnten. Deze ingrediŽnten zullen  jouw ontwikkelingsproces optimaal ondersteunen en energie aanvullen daar waar jij dat nodig hebt. Eťn P.E.P. kan meerdere processen tegelijkertijd ondersteunen, een ware oppepper dus.